Najkvalitetniji materijali

za šivenje sportske odeće

Dobrodošli na web prezentaciju firme Glorija Tekstil.

Bez sumnje, Glorija Tekstil je glavna destinacija za kupovinu materijala za laku konfekciju u Srbiji: sama glavna prodavnica u Novom Pazaru ugošćuje na desetine kupaca iz cele Srbije svakog dana.

Glorija Tekstil igra vitalnu ulogu u svetu materijala i repromaterijala više od dve decenije. Izgradili smo besprekornu reputaciju zasnovanu na poštenju, kreativnosti i napornom radu. Kompanija se ponosi time što je porodično preduzeće porodice Murtezić braće Amela i Rijada Murtezić.
Pod njihovim vođstvom, Glorija Tekstil neprestano dodaje nove i kvalitetne materijale na police svojih skladišta i pronalazi nove načine da doprinese svetu mode u Srbiji.

Kao dobro uspostavljen i pouzdan distributer pamučnih materijala i repromaterijala za Srbiju i ostale zemlje Balkana poslujemo duže od 20 godina.

Pravo iz našeg skladišta u Novom Pazaru i Novom Sadu za isporuku istog dana isporučujemo materijale za sivenje:

ACG, MOKRA LIKRA, SCUBA, DOUBLE FACE, TAŠLAMA, SINGL, INTERLOCK, TROKONAC, ROKO, FLK

Naš popis proizvoda stalno raste kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca.  Garantujemo tačnu i pouzdanu dostavu i izvrstan kvalitet. Naš cilj je dati najveći prioritet našim kupcima i pružiti kvalitetan izvor  šivaćih materijala na jednom mestu po najkonkurentnijim cijenama.

Kontaktirajte nas danas i naše iskusno osoblje rado će vam pomoći oko svih pitanja.

Veleprodaja pamucnih materijala